Novosti

Ivana Stanić predstavlja novu pjesmu „Suze od papira

Objavljeno:

Ivana Stanić predstavlja novu pjesmu „Suze od papira

Nakon pjesama “Da li znaš“ i “Polako nestajem“, Ivana Stanić predstavlja „Suze od papira“. Tekst je napisala Ivana, a pjesmu je uglazbila s producentom Domagojem Perišićem koji potpisuje i aranžman. Kao i na pjesmi „Da li znaš“, Branimir Habek je odsvirao gitaru.

Za pjesmu je snimljen i video spot kojeg možete pogledati na sljedećem linku

“Pjesma „Suze od papira“ urbanog je zvuka i moderne produkcije koja na trenutke daje dojam da vam kida zvučnike, ali ne brinite, s vašim zvučnicima je sve u redu, to je samo Domagoj Perišić radio aranžman koji zvukom prati tematiku pjesme. Pjesma je napisana za sve žene koje se nalaze u odnosu u kojem previše trpe. Govori o trenutku u kojem žena shvaća da joj ne treba muškarac koji ju “kupuje“ lažnim suzama“ - rekla je Ivana.

Spot potpisuje Bojan Mačešić, za styling se pobrinula modna dizajnerica Silva Sai, dok se za dekoracije pobrinuo Fulir design.

Radnja spota prikazuje Ivanu kao usamljenu djevojku koja u vili uz pripremljenu večeru čeka muškarca koji je uzrok njene patnje.

Ivanu Stanić pratite na facebooku

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »