Novosti

Kings of Leon 14. listopada objavljuju novi album "WALLS"

Objavljeno:

Kings of Leon 14. listopada objavljuju novi album "WALLS"

Nakon što su kroz nekoliko kratkih videa na društvenim mrežama članovi Kings of Leon dali naslutiti da nam uskoro stiže novi, sedmi studijski album, danas je to i službeno potvrđeno. Višestruko platinasti i Grammyjem nagrađeni rock band Kings of Leon, objavit će dugoiščekivani novi album 14. listopada  (RCA Records/Menart). Band se odlučio vratiti korijenima pa je album sniman u Los Angelesu u društvu poznatog producenta Markusa Dravsa (poznatog po suradnjama s Arcade Fire, Coldplay, Florence+the Machine).

Album će biti objavljen tri godine nakon Grammyjem nagrađenog "Mechanical Bull" izdanja. Izgovarajući "...the walls come down" u objavljenim video najavama, pjevač Caleb Followill nam je mistično nagovijestio što nas očekuje na novom materijalu i deset novih pjesama.

Što se tekstova tiče, temeljeni su na osobnim pričama članova grupe.

WALLS - popis pjesama:

1.     Waste A Moment

2.     Reverend 

3.     Around The World

4.     Find Me 

5.     Over 

6.     Muchacho 

7.     Conversation Piece 

8.     Eyes On You 

9.     Wild

10.  WALLS

Više informacija na:

http://kingsofleon.com/

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »