Novosti

Kygo nastupa na zatvaranju Olimpijskih igara!

Objavljeno:

Kygo nastupa na zatvaranju Olimpijskih igara!

Kygo, glazbena zvijezda iz Norveške će u nedjelju, 21. kolovoza, nastupiti na zatvaranju Olimpijskih igara u Rio De Janeiru. Na stadionu Maracana predstavit će se s pjesmom "Carry Me" na kojoj mu gostuje i pjevačica Julia Michaelis. Pjesma je objavljena na hvaljenom i aktualnom albumu Kyga "Cloud Nine".

Norveška zvijezda elektronske i mainstream scene, glazbenik, DJ, tekstopisac, DJ, jednom riječju dvadesetčetverogodišnji pop fenomen će ovim nastupom ujedno lansirati i novu digitalnu platformu Olympic Channel.

"Prilika da budem dio ceremonije zatvaranja Olimpijskih igara u Riju je ogromna prekretnica u mojoj karijeri i bit će to najveći nastup mog života", izjavio je Kygo, napominjući kako je oduvijek i obožavatelj sporta te ga veseli što će pomoći spajanju glazbe i sporta kroz lansiranje nove platforme.

Kygo je inače prodao više od dva milijuna albuma i 15 milijuna singlova! Spot za hit "Firestone" do sada je pogledan više od 323 milijuna puta.

"Kygo i njegova glazba bit će važan element Olympic Channela na kojem će obožavatelji nastaviti dijeliti uzbuđenje oko Rija i Olimpijskih igara tijekom cijele godine", rekao je Mark Parkman, generalni direktor Olympic Channela.Kanal će biti dostupan nakon zatvaranja OI kao mobilna aplikacija i na olympicchannel.com.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »