Novosti

Lea Mijatović predstavlja spot za pjesmu „Između oprosta i kajanja“ s kojom ide na Zagrebački festival

Objavljeno:

Lea Mijatović predstavlja spot za pjesmu „Između oprosta i kajanja“ s kojom ide na Zagrebački festival

Za Leu Mijatović mnogi kažu kako ima jedan od najljepših vokala, a prošla godina bila joj je i više nego uspješna. Hrabro je početkom 2017. godine krenula u solo karijeru što se pokazalo kao pun pogodak.

Pjesme „Ti me jedini znaš“ i „Ljubi me“ odlično su prošle kod publike, a Lea sa svojim producentskim timom i dalje radi punom parom.

Novi singl ''Između oprosta i kajanja'' koji je predstavila krajem prošle godine, danas je dobio i svoje video izdanje kojeg pogledajte na sljedećem linku

S producentsko – autorskom ekipom iz  deciBel Studija, Lea  surađuje od početka svoje solo karijere, a dečki, osim produkcije pjesme sa Sandrom Mihaljević, potpisuju i režiju novog spota.

Pjesma koju su napisali Igor Ivanović i Marko Vojvodić oduševila je i stručni žiri Zagrebačkog festivala pa će tako Lea 26. siječnja nastupiti na tom cijenjenom festivalu koji je jedan od najstarijih u ovom dijelu Europe.

„Igor i Marko su i ovaj put napisali prekrasnu pjesmu i nadam se da će publika u njoj pronaći dio sebe. Također, mislim da smo napravili i vrhunski spot jer je prikazana jedna ženstvena Lea, a ja sam se u toj ulozi osjećala predivno – ističe pjevačica.

Pjesmu „Između oprosta i kajanja“ slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/52625772

Leu Mijatović pratite na njezinom službenom Facebooku

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »