Novosti

Lidija Bačić i Jasmin Stavros nastupili na jubilarnom 10. CMC festivalu

Objavljeno:

Lidija Bačić i Jasmin Stavros nastupili na jubilarnom 10. CMC festivalu

Foto: Milan Šabić

10. izdanje CMC festivala i ove je godine na Vodičkoj rivi okupilo brojna poznata glazbena imena.

Čak 37 izvođača predstavilo je svoje aktualne singlove. Da je ovo jedan od najboljih festivala zabavne glazbe, pokazala je publika koja je, unatoč najavljenom lošem vremenu, bila brojna i s velikim pljeskom dočekala svakog izvođača.

Tako je prve festivalske večeri, u petak 8.6., nastupila Lidija Bačić Lille izazvavši ovacije publike dok je pjevala neke od svojih najvećih hitova.

Pjesmama „Vino rumeno“ koju pjeva s grupom Vigor, a koja već tjednima jedna od najslušanijih pjesama u Hrvatskoj, „Solo“, „Prokleto dobro ljubiš“, „Nezamjenjiva“, zagrijala je atmosferu i najavila svoj subotnji nastup.

Velikim pljeskom dočekana je u subotu kada je otpjevala pjesmu „3 minute“ za koju isto vjeruje da će se publici jako svidjeti.

Foto: Milan Šabić

Revijalni dio festivala otvorila su Tri mušketira - Mladen Grdović, Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković, pjesmom 'Prijatelji, zovite mi nju'.

Da će ovo biti duga i vesela noć dalo se naslutiti od početka, a Jasmin je obećao vratiti se još jednom na pozornicu.  Veselu i ljetnu pjesmu „Pita CIA, pita policija“ otpjevao je s Klapom Godimenti.

Tekst za pjesmu „Pita CIA, pita policija“ pisao je Nenad Ninčević, glazbu Mirko Šenkovski-Geronimo, a aranžman su radili Mario Mikšić  i Luppo.

„Pita CIA, pita policija“ je ujedno i prva pjesma kojom Jasmin Stavros najavljuje rad na novom albumu.

 

Pjesme Lidije Bačić i Jasmina Stavrosa slušajte i na Deezeru:

Lidija Bačić Lille - https://www.deezer.com/en/album/64198482

Jasmin Stavros -  https://www.deezer.com/en/album/62875772

 

 

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »