Novosti

Ljetni ritam u novoj pjesmi grupe Karma

Objavljeno:

Ljetni ritam u novoj pjesmi grupe Karma

Ljetni ritam u svojoj novoj pjesmi donosi nam grupa Karma koja je pjesmu jednostavnog naziva Pa-pa snimila u duetu sa Sandijem Bibulićem.

Osim što gostuje u pjesmi, Sandi je također i koautor glazbe. Tekst je napisala hitmejkerica Divna Milovanović, a za styling i makeup je bila zadužena Tea Flego iz Pule. Studio Seven iz Pazina je bio zadužen za frizure na setu.

Za pjesmu je snimljen i video spot u režiji ekipe iz Medvid produkcije iz Pule a pogledati ga možete na  sljedećem linku

„Spot je sniman na prekrasnoj  pješčanoj plaži u Zambratiji u Umagu i svi smo se odlično zabavili na setu. Pjesma govori o zločestom dečku koji je prevario svoju djevojku, a ona mu poručuje „već si otpisan Pa-pa“. Nadam se da će se pjesma svidjeti našim fanovima i da će biti jedna od onih koji će se ovog ljeta svirati po klubovima diljem naše obale. – o pjesmi je rekao Nenad Čirjak

Ovog ljeta Karmu možete uživo čuti 5.8. u Zagorju Ob Savi blizu Ljubljane na Gradskom trgu i 26.8. na jednom od najvećih eventa na otvorenom – Zbiljska noć na Zbiljskom jezeru.

Novi singl grupe Karma slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/45142041

 

Grupu Karma pratite na njihovom službenom facebooku

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »