Novosti

Ljetni spot za ljetnu pjesmu Ivane Majcan

Objavljeno:

Ljetni spot za ljetnu pjesmu Ivane Majcan

Foto: Alessia Stelko

 

Mlada istarska kantautorica, Ivana Majcan, ovog ljeta snimila je veselu pjesmu prpošnog naziva „Lukavo i spretno“. Za pjesmu je snimila i video spot u režiji Erica Vojaka iz Pule s kojim surađuje prvi, ali, kako kaže, ne i zadnji put.

 Izuzetno je zadovoljna suradnjom, a kako je sve ispalo pogledajte na linku:

 

 

Spot za pjesmu "Lukavo i spretno" sniman je u dva dana na dvije lokacije.

„Prvi dan snimali smo u Ljubljani. Bilo je veoma vruće na setu i svi smo pocrvenili kao rakovi, ali sve smo odradili kako smo željeli i jednostavno te šarene kuće i zidovi prepuni grafita su me oduševili na prvu! Drugi dan snimanja bio je u Štinjanu kraj Pule na rtu kraj svjetionika. Što reći nego da je to jedno čarobno i romantično mjesto i drago mi je da smo tamo snimali dio spota.“ – rekla je Ivana Majcan

U spotu se pojavljuje plesač Devin Juraj iz Pule koji je prije dvije godine bio i u finalu supertalenta i s kojim je Ivana surađivala i na prethodnoj pjesmi, a kao plesna partnerica pridružuje mu se Daria Udossi također iz Pule.

Njih dvoje su plesom prikazali ljubav koja je iskrena, otvorena, otkačena, prava.  Uz njih se u spotu pojavljuje i saksofonist Renato Orbanić iz Rovinja koji je i odsvirao saksofon u pjesmi.

 

Novu pjesmu Ivane Majcan slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/65075422

 

Sve novosti o Ivani možete pratiti na njezinom facebooku i na http://ivanamajcan.com/

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »