Novosti

Ljubav ispričana senzualnim plesom

Objavljeno:

Ljubav ispričana senzualnim plesom

Popratni video broj za novu pjesmu Luke Nižetića 'Voli me kao kiša' može se opisati jednom riječju - strast.

Priča je to o odnosu dvoje ljudi uhvaćenih u svoj ljepoti ljubavi ispričanoj posebno uvježbanom koreografijom. Kadrovi plesa i pokreta estetiziraju žudnju, razigranost, senzualnost, intimnost i  romantičnost, komunikaciju dvaju tijela bez riječi s puno seksualnog naboja.

 

Novi spot Luke Nižetića pogledajte na sljedećem linku

 Luka se i ovog puta doslovno prepustio u ruke Martini Ivanković s kojom ga veže 'avantura' i u spotu za njegov posljednji singl 'Lagano'.

'Nije bilo teško doći do plesne ideje budući je Martina ipak profesionalna plesačica pa sam cijelu ideju plesne interakcije prepustio njoj. Dobili smo video pun impulsivnih reakcija gdje smo, nadam se, uspješno približili povezanost dviju duša koja premošćuje glazbu i ples. Strast je to koja nadrasta sve zakone logike i energija koja upravlja svim ljubavnicima.' - izjavio je Luka

Redateljski tim Sandra Mihaljević i Igor Ivanović svojim intervencijama dodatno su naglasili nadrealnost spota čime je i odabir lokacije, tzv. 'Lovačka soba' u Petrekovićevom Katranu pridonijela cjelokupnom dojmu.

Galerija fotografija

 'Voli me kao kiša' autorska je pjesma Branimira Mihaljevića gdje mu je u tekstualnom dijelu priskočila renomirana majstorica riječi Ines Prajo, dok mu se kod aranžmana i produkcije pridružio mladi glazbenik Denz .

 'Ovo je već treća pjesma koju sam u posljednjih godinu dana realizirao s Branimirom Mihaljevićem. Ovog puta radi se o prekrasnoj baladi upakiranoj u vrlo modernu, ogoljenu produkciju. U svom dosadašnjem opusu nisam imao do sada ništa slično i to me još više oduševilo jer ne volim biti tip glazbenika kojeg se stavlja u ladice i ograničava stilskim izričajem. Na kraju krajeva sve je stvar emocije.' - zaključuje Luka

 

Novu pjesmu Luke Nižetića slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/49336112

Luku pratite na njegovoj službenoj Facebook stranici.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »