Novosti

Luka kao nepopravljivi idealista poručuje kako je ljubav mukte

Objavljeno:

Prošlog vikenda popularni splitski glazbenik Luka Nižetić snimio je video broj za svoj nadolazeći novi singl 'Ljubav je mukte' čija se premijera može očekivati kroz deset dana.

 No, prije premijere Luka je svojim fanovima pripremio kratki video zapis, u kojem je zabilježena atmosfera sa samog snimanja na kojem, koliko možemo vidjeti, nije nedostajalo zabave.

 Kako je bilo na snimanju novog Lukinog spota pogledajte u videu:

'Kada sam svojoj babi Vjeročki rekao da će se nova pjesma zvati 'Ljubav je mukte' ona mi je uzvratila, 'Molim, di to?' da bi joj odgovorio 'Baba, čekaj, ljubav je mukte ako nekoga voliš, zavoliš, jel' te to nešto košta? Ja sam takav, tako brijem oduvijek' zaključio je Luka koji je po pitanju prave ljubavi veliki idealista.

I u ovoj pjesmi koju autorski potpisuje David Vurdelja - Babydooks, kao i aranžman i produkciju, mladi Splićanin ostao je dosljedan svom aktualnom glazbenom izričaju.

 'Iza mene je period pop-rock zvuka. Sa svojim novim producentom i autorom promijenio sam glazbeni stil, počeo sam eksperimetirati što se može čuti kroz dosadašnja dva singla. Danas je u glazbi sve dopušteno, samo treba biti iskren u onome što radiš pa ove fuzije ska ritma, punk energije uz čvrste gitarske podloge, podebljane plesnim beatovima upravo su ono u čemu se najbolje osjećam i ova glazba jednostavno to sam ja danas. Balansiranje u životu mi je uvijek dobro išlo pa tako to prakticiram i u svojoj gazbi i drago mi je da se ljudima svidjelo. A to što sam sad plavuša, pa možda sutra neki hipi, sve je to igra i zabava, dosadno je kad je sve isto, treba se zabavljati u onome što radiš.' zaključuje Luka.

Veliku pomoć u kreativnom dijelu stvaranja spota dobio je od poznate plesne umjetnice i koreografkinje Larise Lipovac i njenog tima iz Plesnog centra 'Tala' s kojima je već surađivao na svom velikom hitu 'Amsterdam'.

Daljnji Lukini planovi obuhvaćaju i koncertne nastupe gdje ga već 26.3. možemo vidjeti u Žminju, a o ostalim datumima doznajte na njegovoj službenoj Facebook stranici ili Instagramu.

 

 

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »