Novosti

Luka Nižetić, Jasmin Stavros i Slavonia band nastupili na ovogodišnjem CMC Festivalu u Vodicama

Objavljeno:

Luka Nižetić, Jasmin Stavros i Slavonia band nastupili na ovogodišnjem CMC Festivalu u Vodicama

9. CMC festival koji se protekli vikend održao u Vodicama i ove je godine pokazao zašto je najbolji festival domaće glazbe.

Preko nekoliko tisuća raspoloženih posjetitelja koji su došli na vodičku rivu s velikim su oduševljenjem i pljeskom dočekali svakog izvođača koji je kročio na veliki stage.

Među najvećim imenima domaće glazbene scene ove su godine nastupili Jasmin Stavros, Luka Nižetić i Slavonia band.

Pjesma "Lagano" Luke Nižetića ovaj je tjedan i novi ulaz na top listu najslušanijih singlova u Hrvatskoj, a uvodi nas u njegov četvrti studijski album čiji je izlazak planiran tijekom 2018. godine.  Da je Luka pravi showman pokazao je i na pozornici kada se spustio među obožavatelje koji su s njim oduševljeno otpjevali svaki stih.

Jedan od velikana domaće zabavne glazbe svakako je Jasmin Stavros, a njegova pjesma „Mare moja“ prava je ljetna pjesma koja će ovog ljeta sve rasplesati. Da bi tako bilo, pobrinuo se i autor glazbe, teksta i aranžmana, Fedor Boić.

Najpoznatiji Slavonci na festivalu bili su Slavonia band koji su se ove godine na CMC-u predstavili s pjesmom „Mnoge su me ljubile“. Pjesma autorskog para Đurđević zatvara poglavlje „Zlatnih dvora“, a bend nastavlja rad na novim pjesmama koje ćemo uskoro imati prilike čuti.

Nakon revijalnog dijela festivala, publiku su do dugo u noć zabavljala Tri Mušketira; Mladen Grdović, Zlatko Pejaković i Jasmin Stavros.

Voditeljski par bili su Dalibor Petko i Ana Ledenko.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »