Novosti

Mario Huljev u novom spotu Prolaze godine

Objavljeno:

Dok se njegov singl „Otrov“, kojeg je snimio u suradnji s Connectom, još uvijek izvrsno vrti na svim radio postajama, Mario Huljev predstavlja još jedan singl sa svog albuma „Dođi po još“.

 "Prolaze Godine" sedmi je singl s albuma kojeg su napisali Silvio Pasarić i Mario Huljev, dok je za produkciju odgovoran Mark Silver.

 Za pjesmu je istovremeno snimljen i spot čiju režiju potpisuje Hrvoje Car, a pogledati ga možete na sljedećem linku:

 Spot je zamišljen kao spoj dokumentarnih materijala snimljenih tijekom godina na nastupima u raznim klubovima i s različitim, već poznatim pratećim glazbenicima, te ubrzanih prikaza sredine koja nas okružuje, a za koje je bio zadužen Antun Cerovečki.

 U spotu se osim Marija pojavljuju njegovi kolege i suradnici te naravno vjerni fanovi.

 "Prolaze Godine" pjesma je melankoličnog i sjetnog karaktera, a opet plesnog ritma savršenog za gibanje.Govori o jednostavnoj i nezaustavljivoj prolaznosti života te bolnim situacijama u koje nas sve život stavlja." – o pjesmi je rekao Mario Huljev  koji se trenutno nalazi u studiju gdje marljivo radi na novim pjesmama.

Marija Huljeva pratite na njegovoj Facebook stranici

                               

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »