Novosti

Mortal Kombat

Objavljeno:

Mortal Kombat

"Zamolili smo poznate osobe iz različitih glazbenih žanrova da poslušaju naš novi album i da nam daju svoje mišljenje o istom, hvala im na tome!

Jedan od najpopularnijih metal punk bendova Srbije, Mortal Kombat, na veliku radost velikog broja fanova, imaju novi, treći studijski album!

 "Iskreno, jedva smo čekali da ovaj album izađe. Prošle su tri godine od prethodnog, a kao i do sada, album će u potpunosti biti dostupan za besplatan download, jer za bolje i nije! Iako, tko želi kupiti plastiku, moći će!” - rekli su dečki iz benda

Zadovoljni postignutim rezultatom iz benda su nadodali: "Album je sniman u studiju Blaze, a dizajn je radio Hardworx u suradnji s Lordom Kinbotom i Markom Ristićem".

Prije nego što ljubitelji Mortal Kombat dođu do svoje Besprekorne pobede, treba ih upozoriti na to što ih čeka, stoga su dečki iz benda album premijerno dali svojim  „prijateljima“ na preslušavanje, a njihov konačni sud možete pogledati na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=cEFIVrFj4-c

Cijeli album Besprekorna pobeda  besplatno je dostupan on-line za sve fanove na službenoj stranici benda!

Mortal Kombat možete pratiti i na službenim stranicama:

http://mortalkombatbend.com/

https://www.facebook.com/mortalkombatbend/

 

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »