Novosti

Na prekrasnim lokacijama u hrvatskom Zagorju Matija snimio novi spot za pjesmu „Kad te nema“

Objavljeno:

Na prekrasnim lokacijama u hrvatskom Zagorju  Matija snimio novi spot za pjesmu „Kad te nema“

Foto: Marlon Janiček

 

Iz glazbene radionice Mire Buljana i Nenada Ninčevića stiže nam novi singl Matije. Za razliku od prošlog singla pod nazivom "Sjena", Matija ovog puta predstavlja pjesmu drugačijeg karaktera pod nazivom "Kad te nema".

"Kad te nema" je pjesma čija melodija brzo ulazi u uho, uz življi ljetni ritam, te kako i sam naziv pjesme kaže, ona najbolje opisuje one osjećaje kada smo daleko od drage nam osobe.

U nadi za što boljim plasmanom pod glazbenim nebom hrvatske glazbene scene, Matija poručuje da se nada kako će se pjesma  "Kad te nema" zajedno sa svojim stihovima, uvući u srca slušatelja, i da će svatko od nas pronaći barem jedan stih za sebe.

Za pjesmu je, na više različitih lokacija diljem hrvatskog Zagorja,  snimljen i video spot kojeg pogledajte na sljedećem linku:

Za snimanje spota bila je zadužena ekipa iz "Marlon – video i photo studija", dok redateljsku palicu nosi Mario Seretinek.

Autor glazbe je Miro Buljan, autor teksta Nenad Ninčević, dok aranžman potpisuju Matija i Marko Matijević Sekul.

Matija za sebe kaže kako nije pobornik lakih nota i rime, što je sve učestaliji trend na hrvatskoj estradi, tako da u pjesmi nema instrumenata poput grčkog "bouzouki-a" i "despacito ritma", te s time poručuje kako naša hrvatska glazba može zazvučati jednako lijepo, pozitivno i ljetno u ovakvom ruhu, baš kako i priliči za ovo doba godine.

„Uživajte u pjesmi i dugom toplom ljetu. Voli Vas vaš Matija!“ – poručio je Matija

Novu Matijinu pjesmu slušajte i na Deezeru

https://www.deezer.com/en/artist/15131505

Matiju pratite na njegovom facebooku

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »