Novosti

Sinovi ravnice najavili prvi Kirbaj godine i predstavili novi spot Robija

Objavljeno:

Sinovi ravnice najavili prvi Kirbaj godine i predstavili novi spot  Robija

Jedan od trenutno najangažiranijih  bendova, Sinovi ravnice predstavljaju novi, osmi po redu singl „Robija“ kojim najavljuju i skorašnji izlazak novog albuma. Izvrsna je to najava za veliki koncert kojeg pripremaju u Domu Sportova ove jeseni.

 Kao i većina njihovih pjesama i Robija je ljubavne tematike i na njoj je radio već provjereni dvojac; glazbu i aranžman potpisuje Boris Đurđević, a tekst Valerija Đurđević. Za pjesmu je snimljen i video spot u režiji njihovog dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Darka Bušnje, a možete ga pogledati na sljedećem linku

 „Obožavam pjevati ljubavne pjesme pa mi je tako i pjesma „Robija“ dala poseban osjećaj i težinu nje same“ - rekao je Marijan iz Sinova ravnice

Iza kamere se kao pomoćnik Darku Bušnji našao Vladimir Andrić, a za rasvjetu i svjetlosne efekte na setu bio je zadužen Ivan Pesorda. Posebnu ulogu u spotu imali su psi Eli i Princess kojeg su im  ustupili  Goran Čućković i Stipo Stanković.

„Suradnja s ovim ljudima je posebna najviše zbog toga što nema nervoze, a organizacija je na nivou sto snimanje čini lakšim.“ – rekao je Igor Rojka

Spot se snimao na nekoliko lokacija: firma Unidal na čelu sa Dragom Osrečkim ustupila im je prostor stare zgrade, a neki kadrovi snimani su i na lovištu stari Kunjevci.

 Sinovi ravnice pripremaju se za prvi KIRBAJ GODINE u Domu sportova 12.11. kada će zajedno sa svojim kolegama tamburašima Slavonia bandom i Mejašima pokušati još više pomaknuti ljestvicu koju su do sada postavili kada su u pitanju njihovi izvrsni live nastupi!

Ulaznice možete potražiti u prodaji već danas i to po nižim cijenama do 1.8. / 40 kn za stajanje / 50 kn za sjedenje na svim prodajnim mjestima sustava Eventim ili online na www.eventim.hr.

U prodaji su u VIP ulaznice koje uključuju ulaznicu i majicu, a majica će se dobivati na licu mjesta 11.12. u Domu sportova! Pretprodajna cijena VIP ulaznica iznosi 150 kuna, a ukoliko ih ostane na dan eventa, iznosit će 190 kuna.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »