Novosti

Novi album Mile Kekina „Kuća bez krova“ prednarudžbe od danas do 14. 10. na Menartovom webshopu!

Objavljeno:

Novi album Mile Kekina „Kuća bez krova“ prednarudžbe od danas do 14. 10. na Menartovom webshopu!

Za točno dva tjedna, u petak, 19. 10. , na svim prodajnim mjestima u Hrvatskoj, u prodaji će biti dostupan novi, solo album Mile Kekina.

Svi koji ga željno iščekuju, mogu od danas pa do 14. 10., naručiti potpisani CD putem web stranice https://www.menart.hr/shop/ .  Mile Kekin će potpisati sve prednaručene CD-e, a potpisani primjerak  stiže na adrese kupaca prije službene prodaje!

Album će prvotno izaći na CD-u, a dva tjedna kasnije, izaći će i na vinilu.

Prednarudžbe su za sada moguće samo za CD, dok će iste biti moguće i za vinilno izdanje krajem 10. mjeseca.

Album „Kuća bez krova“, priča je o Mile Kekinu, njegovom djetinjstvu, odrastanju, o krivim ženama i pravoj ženi. Autorski i dijelom autobiografski album rađen je pune dvije godine pod palicom jednog od najboljih producenata Denisa Mujadžića Denykena.

Mile Kekin uskoro planira i live koncertnu promociju albuma, a više informacija o mjestu i terminu donosimo uskoro!

Do tada, Mile Kekina pratite na njegovom facebooku i novom Youtube kanalu te prvi saznajte sve novosti vezane uz koncert i album.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »