Novosti

Novi spot Žanamari “Isti se prepoznaju” - Zabranjena ljubav i atmosfera starih Bond filmova

Objavljeno:

Novi spot Žanamari “Isti se prepoznaju” - Zabranjena ljubav i atmosfera starih Bond filmova

Mlada pop kantautorica Žanamari predstavlja novu pjesmu „Isti se prepoznaju“ s kojom će se ove godine predstaviti na Splitskom festivalu.

„Pjesma me osvojila na prvo slušanje, a sad si ju već ne mogu izbiti iz glave!“ – rekla je Žanamari za pjesmu od koje zaista puno očekuje.

Autor glazbe i teksta je Ante Pecotić, poznat po jakim tekstovima i pjevnim melodijama, a za aranžman je zaslužan Mario Perčić.

Oduševljena rezultatom njihove suradnje, Žanamari je rekla: „Ante je napisao zaista zreo i snažan tekst, koji kad prvi put pročitaš pomislio bi - balada! No, Mario je napravio neočekivani preokret vedrim, radiofoničnim i plesnim aranžmanom, koji se odlično stopio s pjesmom. Ante nakon toliko godina u glazbi i toliko hitova i dalje uspjeva ostati svjež i nevin svakom novom pjesmom i gušt mi je raditi s njim.“

Za pjesmu je istovremeno snimljen i spot kojeg možete pogledati na sljedećem linku

Redateljsku palicu ponovo je preuzeo Mario Perčić za V.R.H. Productions, a oko iza kamere je Duje Kundić.

„Spot je nježna ljubavna priča iako je riječ o jednoj vrsti zabranjene ljubavi koja sa sobom nosi i gorku i slatku stranu. Ja više volim lijepu stranu svake priče i držim da su iskrene emocije rijedak dragulj za kojeg se treba boriti čak i kad se čini nemogućim. Ne dajte da vas okolina uvjeri u suprotno. Neke ljubavi se čine naprosto nemogućima, ali su ipak ljubavi i nerijetko tinjaju puno snažnije od onih jednostavnih, logičnih, opravdanih… I moj muž je nekad za mene bio zabranjeno voće, ali sudbina ga je na kraju ipak dovela u moj život spremnog za mene i željnog obitelji, ljubavi i zajedničkog stvaranja. Otkad smo zajedno cvjetam i privatno i glazbeno.“ rekla je Žanamari

Spot je prožet retro elementima, koji su dali dodatnu dozu romantike na kojoj je Mario gradio inspiraciju za kadrove.

„Htio sam postići atmosferu starih Bond filmova, što prirodniju i izvorniju. Više volim pravi vintage, nego ovaj suvremeni koji je malo isforsiran i napadan, s previše šminke i ponekad karikaturalnim stylinzima. Manje je više, i mislim da na taj način Žanina osobnost puno bolje dolazi do izražaja, što sam htio približiti publici ovim spotom. Svi već znaju da dobro izgleda i da pjeva izvrsno, ali iz moje perspektive njena najveća kvaliteta je njena duša i personality.“ – objasnio je Mario Perčić

Žanamari pratite na njezinom facebooku

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »