Novosti

Od danas u prodaji novi album Julia Iglesiasa “MÉXICO”!

Objavljeno:

Od danas u prodaji novi album Julia Iglesiasa “MÉXICO”!

Od danas je u prodaji novi album Julia Iglesiasa "Mexico" (Sony Music/Menart), posebna kolekcija pjesma posvećena najvećim meksičkim tekstopiscima. To je njegov prvi album snimljen na španjolskom jeziku nakon 12 godina, a legendarni je glazbenik već započeo i niz koncerata po Meksiku.

Ovim je albumom i bezvremenskim izvedbama odao počast Meksiku koji mu je pomogao na putu do slave kao i meksičkim tekstopiscima. Prvi put je u Meksiku nastupio ranih sedamdesetih godina, zaljubio se u ljude i kulturu, a prvi je album posvećen Meksiku snimio davne 1976. godine.

Julio je od 1968. objavio više od osamdeset, a prodao više od 300 milijuna albuma. Zahvaljujući tome, postao je jedan od deset najprodavanijih izvođača svih vremena i najprodavaniji latino izvođač u povijesti.

“Ovaj je album posvećen izvanrednim skladateljima koji iz generacije u generaciju ispunjavaju naše živote ljubavlju, nostalgijom, sjećanjima i trenucima. Nakon svih ovih godina, oni ostaju živi u našim dušama. S poštovanjem i dubokim divljenjem”, izjavio je popularni pjevač, napominjući kako Meksiko poznaje ko svoju domovinu i da je uvijek nosi u duši te da je meksička glazba univerzalna.

Popis pjesama:

1        Usted  

2        Jura-Me  

3        Ella  

4        Fallaste Corazón  

5        Sway  

6        Amanecí en Tus Brazos  

7        Échame a Mi la Culpa  

8        Juan Charrasqueado  

9        Y Nos Dieron las Diez  

10      La Media Vuelta  

11      Se Me Olvidó Otra Vez  

12      México Lindo  

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »