Novosti

Pamela Ramljak kakvu do sada „NIKAD“ nismo čuli!

Objavljeno:

Pamela Ramljak kakvu do sada „NIKAD“ nismo čuli!

Za novu pjesmu Pamele Ramljak bez dileme možemo reći da je ovo Pamela kakvu do sada nikad nismo čuli!  Novi zvuk u kojem su Pamelu zamislili autori Ante Pecotić koji je pisao glazbu i tekst i Shalla koji je radio aranžman, potpuno je različit od svega što je Pamela do sada radila.

Pjesma „Nikad“ donosi jedan moderniji smjer koji prati svjetske trendove, a kako zvuči poslušajte na sljedećem linku:

 

„Ovo je jedna od onih pjesama koja me privukla na prvo slušanje jer je neobična. Iznenađena sam transformacijom svog vokala koji u određenim dijelovima pjesme zaista zvuči neprepoznatljivo. Mislim da mi ovaj stil super stoji i jedva čekam mišljenje ljudi. Ja sam oduševljena kako su to za mene napravili Ante Pecotić i Shalla. Paše mi taj novi stil u kojem su me zamislili.“ – rekla je Pamela koja najavljuje daljnju suradnju s ovim dvojcem koji već radi na novim pjesmama.

Pjesmu „Nikad“ slušajte i na Deezeru

 

http://www.deezer.com/hr/album/55658472

 

Pamelu Ramljak pratite na njezinom službenom Facebooku

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »