Novosti

Povodom 20 godina Menarta i velikog povratničkog koncerta Tram 11 najavljujemo reizdanje njihovog prvog albuma „Čovječe ne ljuti se“

Objavljeno:

Povodom 20 godina Menarta i velikog povratničkog koncerta Tram 11 najavljujemo reizdanje njihovog prvog albuma „Čovječe ne ljuti se“

Povodom 20 godina diskografske kuće Menart i velikog povratničkog koncerta kultnog dvojca Tram 11, s ponosom najavljujemo remasterirano izdanje njihovog prvog  albuma „Čovječe ne ljuti se“.

Album prvijenac koji je izašao davne 1999. godine, već duže vrijeme je  jedan od najtraženijih albuma jer ga već godinama nema u slobodnoj prodaji, a ovo dvostruko izdanje sadržavat će i dodatni, dosad neobjavljeni materijal što ga čini zaista posebnim.

Remasterirano izdanje albuma  „Čovječe ne ljuti se“ ovaj će put imati i svoje vinilno izdanje.

Ponovni reunion Targeta i General Wooa izazvalo je veliko oduševljenje kod mnogobrojnih fanova, a  da je tome tako, pokazao je ogroman interes za njihov povratnički koncert 11.11.2017.

Koncert je prvotno bio zakazan u Maloj dvorani Doma spotova, no samo 18 dana od početka prodaje ulaznica koncert je bio rasprodan! Ogromni interes fanova iznenadio je i same organizatore te se koncert preselio u Veliku dvoranu.

Taj datum ostat će jedini datum povratničkog koncerta ovog legendarnog hip hop dvojca.  

Više informacija o reizdanju stiže uskoro, a sve informacije o koncertu u Domu spotova pratite na facebook eventu!

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »