Novosti

Promocija novog albuma: Dave Gahan & Soulsavers "Angels & Ghosts" 23.10. u zagrebačkom klubu Jabuka!

Objavljeno:

Promocija novog albuma: Dave Gahan & Soulsavers "Angels & Ghosts" 23.10. u zagrebačkom klubu Jabuka!

Pogledajte što nas očekuje i kako je nastajao nadolazeći album Dave Gahan & Soulsavers "Angels & Ghosts":

Album će preko NPR Music biti na streamingu od 15. listopada, a album (Columbia Records/Menart) bit će objavljen 23. listopada! Ovim su videom Dave Gahan & Soulsavers otvorili vrata studija i fanovima nagovijestili što ih očekuje na novom albumu "Angels & Ghosts" kao i dio kreativnog procesa. Najavljenih šest koncerata u Americi i Europi (Los Angeles, New York, London, Berlin, Paris i Milano su rasprodani.

"Ponekad ne razumijem pjesmu sve dok je zapravo ne otpjevam i tada, kada je publika uključena, pjesma preuzima potpuno drugi život"

U Hrvatskoj će izlazak albuma biti obilježen u zagrebačkom klubu Jabuka, petak, 23. listopada! Više o događaju potražite na:

facebook event

Album su najavili singlom "All Of This And Nothing"

Slušateljima su pripremili jače djelo od prethodnog, miks mračnih zvukova, elemenata nadahnutih gospelom i bluesom te ljepotu koju njeguju u svom radu. Gahanov glas nikad nije zvučao bolje, a zahvaljujući snimanju s glazbenicima u studijima diljem svijeta, album zvuči live.

Angels & Ghosts popis pjesama:

 1. Shine
 2. You Owe Me
 3. Tempted
 4. All of This and Nothing
 5. One Thing
 6. Don’t Cry
 7. Lately
 8. The Last Time
 9. My Sun
 • O nama

  MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

  Kontaktirajte nas O nama
 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

 • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »