Novosti

Rajko Suhodolčan ima novu pjesmu „Ne morem ja bez tebe“

Objavljeno:

Rajko Suhodolčan ima novu pjesmu „Ne morem ja bez tebe“

Na tragu dosadašnjih glazbenih uradaka, Rajko Suhodolčan i dalje ne odstupa od provjerenog tamburaško-zabavnog koncepta i naravno, kajkavske ljubavne lirike.

Ovog puta s naglaskom na vječnu i neprežaljenu ljubav, koja se, eto, nije ostvarila onako kako bi to bilo najljepše, Rajko priča priču o tome da je ljubav još uvijek prisutna i živi i dalje u srcima i sjećanju protagonista.

Za pjesmu „Ne morem ja bez tebe“ snimljen je i video spot kojeg možete pogledati na sljedećem linku

U spotu uz Rajka i  Klapu Bistrica iz Marije Bistrice sudjeluju Matija Kovačec i Nina Podhraški.

„Zahvaljujemo barunici Ruth Pukšić Hellenbach, vlasnici dvorca Hellenbach kraj Marije Bistrice na ljubaznosti pri ustupanju eksterijera dvorca za potrebe snimanja, dok je drugi dio spota rađen na lokacijama jezera, popularnih Bajera u Bedekovčini.“ - rekao je Rajko

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »