Novosti

Sara Kobold Mlada slovenska pjevačica po prvi put pjeva na hrvatskom jeziku

Objavljeno:

Sara Kobold Mlada slovenska pjevačica po prvi put pjeva na hrvatskom jeziku

Sara Kobold

Mlada slovenska pjevačica po prvi put pjeva na hrvatskom jeziku

Mlada pjevačica Sara Kobold dolazi iz Slovenije i po prvi put predstavlja pjesmu koju je snimila na hrvatskom jeziku. Glazbu i aranžman napisao je Amil Lojo, a tekst je pisao Fayo, poznati tekstopisac koji je do sada surađivao s brojnim glazbenicima poput Nine Badrić, Miše Kovača, Doris Dragović i brojnih drugih.

 Za pjesmu „Uživaj“  istovremeno je snimljen i video spot koji je režirao Perica Rai. Pjesma je snimljena u Zagrebu, spot u Sloveniji , a pogledati ga možete  na sljedećem linku

 

 

„U spotu se pojavljuju dva lica iste žene; jedna je kao srna, nježna i plaha, a na drugoj je strani lavica, jaka, drska žena. Samo snimanje spota, kojeg smo zbog kiše morali nekoliko puta odgađati, na kraju je prošlo odlično, svi smo se izvrsno zabavili. Napravili smo odlične kadrove u prirodi koju osobno iznimno volim. Zato smo i odabrali tu lokaciju jer je sama šetnja u prirodi odličan lijek za dušu. Pjesma " Uživaj " je odlična, vjerujem u nju i sigurna sam da će ju prihvatiti moji fanovi u Sloveniji kao i svi ostali.rekla je Sara

Sara se s glazbom počela baviti od malih nogu, a tijekom posljednjih godina nastupila je na nekoliko slovenskih festivala.

Bilježi i nastupe u Hrvatskoj pa je tako 2009. godine nastupila na Festivalu Marco Polo na Korčuli i tamo osvojila nagradu za najbolju debitanticu.

Iste godine nastupila je i na Festivalu Pjesme Mediterana u Budvi, a 2010. godine sudjelovala je na EMI, izboru pjesme za Euroviziju u Sloveniji.

Saru Kobold pratite na njezinom facebooku

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »