Novosti

Saša Jakelić i Vokalisti Salone snimili su spot za pjesmu 'Partija je tenor bili'

Objavljeno:

Saša Jakelić i Vokalisti Salone snimili su spot za pjesmu 'Partija je tenor bili'

Ova snažna pjesma s porukom dobila je treću nagradu žirija na nedavnim Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu.

Tekst je napisala Katarina Jakelić,  glazbu i aranžman potpisuje Saša, a zanimljivo je da je gitare odsvirao njihov sin Nino koji je ujedno i glumi u spotu.

Za pjesmu je snimljen i video spot koji pogledajte na sljedećem linku

Pjesma je svojevrsna životna metafora svakog za života neshvaćenog umjetnika kojeg tek prepoznaju nakon što napusti ovaj svijet.

Svojevrsni hommage započinju basi, nastavljaju baritoni i tenori, a Sašina dionica pri kraju pjesme glasovno personificira duh tenora.

Redatelj spota je Sina Jakelić, a sniman je na predivnim lokacijama otoka Šolte i kliške tvrđave i ima specifičnu sentimentalnu radnju.

 

,,Meni je osobno posebno drago šta pismu pivan sa Vokalistima Salone jer san odavno ima želju zapivat sa njihovin tenoron Špiron Jurićen. Pitaju me sad o kome je pisma, a ja kažen da u suštini nije o nikome posebno napisana, može bit i o vašen ocu, materi, prijatelju. Posebno mi je drago šta su neki kadrovi spota snimani na mojoj Šolti, supruga napisala prekrasan tekst pisme, sin mi je svira i glumija, a brat je autor spota. Nekako smo baš familjarno zaokružili cilu priču. Evo nedavno je ovaj svit napustija naš čuveni tenor svjetskog glasa Joso Špralja i čast mi je bila čut pismu ka' popratni glazbeni broj u emisiji Gorana Pelaića na radio Splitu. Nadan se da će publika prepoznat iskrenu priču i poruku ove pisme. Nemojmo zbog ljubomore i sličnih poriva zanemarivat talente i ljude koji svitle među nama dok su tu, žive i rade, nego pustimo da nan oplemene živote i budimo zahvalni na tome dok su živi." - rekao je Saša Jakelić

Novu pjesmu Saše Jakelića slušajte i na Deezeru

https://www.deezer.com/hr/album/47730182

 

Sašu Jakelića možete pratiti na njegovom facebooku

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »