Novosti

Slavonia Band u centru grada potpisivali albume „Zlatni dvori“

Objavljeno:

Slavonia Band u centru grada potpisivali albume „Zlatni dvori“

Jučerašnji lijep i sunčan dan izmamio je brojne građane na Cvjetni trg gdje su otvorene HDU Glazbene kućice. Brojni glazbenici tijekom dana promovirali su i potpisivali svoja nova izdanja.

Tako su i Slavonia Band u Menartovoj kućici jučer potpisivali novi album „Zlatni dvori“ koji je izašao točno 5 godina nakon svog prethodnika „Zlatna polja“.

Nakon potpisivanja albuma na Cvjetnom trgu, članovi benda preselili su u prostore Nove ploče, gdje su im se pridružili Boris i Valerija Đurđević,  Lea Mijatović koja je gostovala s njima u pjesmi „Žena za utjehu“, te glumica iz serije Zlatni dvori, Katarina Baban.

Slavonska fešta u centru Zagreba nastavila se i u poslijepodnevnim satima kada su dečki iz Slavonia Banda u Novoj ploči zasvirali uživo. Zvuci tambure odjekivali su Bogovićevom , a prolaznici su uživali u pjesmama „Zlatni dvori“, „Ludo ludice“ , „Da li mjesec zna“ , a otpjevali su i pjesmu „Mnoge su me ljubile„ s kojom će ove godine nastupiti na CMC festivalu u Vodicama.

Sve novosti vezane za Slavonia Band pratite na njihovoj službenoj http://www.slavoniaband.hr/ i Facebook stranici.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »