Novosti

Splitski pjevač kristalnog glasa, Saša Jakelić ima novu pjesmu „Kad svi te zaborave“

Objavljeno:

Splitski pjevač kristalnog glasa, Saša Jakelić ima novu pjesmu „Kad svi te zaborave“

Saša Jakelić, pjevač kristalnog glasa ili kako ga kolege i kritičari nazivaju, hrvatski  Roy Orbison, nakon niza uspješnica poput 'Da se bar u kišu pretvorim' te 'Partija je tenor bili' predstavlja svoj novi singl koji u cijelosti potpisuje kao autor i aranžer.

Pjesmu poslušajte na sljedećem linku i uživajte u vanserijskom glasu Saše Jakelića

Pjesma „Kad svi te zaborave“  odiše 'patinom' i evergreenskom melodijom te iskrenom porukom, a Sašin prepoznatljiv lirski 'timbar' i interpretativna emocija dolaze do izražaja u punom sjaju.

Ova pjesma je posebna i za samog Sašu i kako sam kaže, stihovi i glazba izašli su iz njega u roku 10 minuta.

„Pjesmu sam napisao prije nekoliko godina sasvim spontano. Snimali smo je u retro stilu da dobijemo što topliji ugođaj jer je zamišljena u potpuno akustičnoj verziji koju smo u konačnici malo obogatili. Svi instrumenti su odsvirani uživo. Mislim da će svatko  prepoznat neku svoju blisku, nezaboravljenu osobu u pjesmi' - naglasio je Saša

U realizaciji nove pjesme „Kad svi te zaborave“,  uz Sašu su sudjelovali splitski glazbenici  Pjero Malkoč na kontrabasu, Zdeslav Petrašić na bubnju i Teo Turk kao bas prateći  vokal.

 

Novu pjesmu Saše Jakelića slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/58467862

 

Sašu Jakelića možete pratiti na njegovom facebooku

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »