Novosti

Stigao je i spot Nikole Marjanovića za pjesmu „Tu sam za nas“

Objavljeno:

Stigao je i spot Nikole Marjanovića za pjesmu „Tu sam za nas“

Jedan od najemitiranijih singlova u Hrvatskoj je pjesma „Tu sam za nas“  Nikole Marjanovića. Već treći tjedan zaredom penje se prema vrhu i ovaj je tjedan dospjela na visoko 9. mjesto.

Nikola je ovih dana snimio i vrlo zanimljiv video spot pun iznenađenja, a o čemu se točno radi, pogledajte u spotu kojeg je režirao Dado Pokec.

 

 

„Za ovaj preslatki spot najviše je zaslužan moj dragi prijatelj i video-genijalac Dado Pokec, inače i sam glazbenik, što se dobro vidi u načinu na koji je iscrtao svaki pojedini udarac na animiranom bubnju. U samo 10-ak sati snimanja na dvije lokacije i, naravno, uz Dadine magične prstiće dobili smo jedan veoma ne-pretenciozni, ali preslatki mali spot neodoljivih boja, s puno dobre zezancije i izuzetno pozitivnom vibrom.“- rekao je Nikola Marjanović

U spotu se kao poseban gost pojavljuje Željko Banić Bane, a za styling i koreografiju su se pobrinule Ana Fočić i cure iz plesnog kluba Fusion.

 

Pjesmu „ Tu sam za nas“ slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/album/42783311

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »