Novosti

Stigao je Reno 4 Mile kekina

Objavljeno:

Stigao je Reno 4 Mile kekina

Reno 4 Mile Kekina vozi i dalje punom brzinom i ovaj se tjedan nalazi na visokom 2. mjestu najemitiranijih singlova u Hrvatskoj.

Tri tjedna nakon izlaska njegovog solo singla, u režiji Gorana Kulenovića snimljen je i video spot koji prati Reno 4 u stopu. Svi su kadrovi snimljeni u jednom danu na desetak mahom autentičnih lokacija. Cijeli spot nosi mlada talentirana glavna protagonistica Ana Šišmanović.

Spot pogledajte na sljedećem linku

 „Za potrebe snimanja sam cijeli dan vozio originalni Renault 4 što me instantno vratilo u vrijeme radnje koja je ovaj put u drugom planu. Kulenović je više pokušao uhvatiti ugođaj pjesme pa je spot djelomično sniman originalnom H8 tehnikom kako bi se dobila slika starih kućnih filmskih kolekcija.“ -rekao je Mile Kekin

Osim Gorana Kulenovića, na spotu su radili: Slaven Jekauc - producent i majstor roštilja, Natalija Primorac koja je bila zadužena za šminku, Ivan Zadro - snimatelj i direktor fotografije, Borko Balen -rekviziti i Vedran Ciprijanović-Cipra koji je bio direktor lokacije, vlasnik garaže i glumac u spotu.

„Za kraj bih ovu priliku iskoristio da se zahvalim izumiteljima servo volana, klima uređaja i parking senzora.“ – završio je Mile

Pjesmu Reno 4 slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/album/41050501

 

Milu Kekina pratite na njegovom facebooku i novom Youtube kanalu te prvi saznajte sve novosti.

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »