Novosti

"Tebe tražim" - Novi ljubavni singl benda Bastion

Objavljeno:

"Tebe tražim" - Novi ljubavni singl benda Bastion

Grupa Bastion predstavila se prvim singlom prije nekoliko mjeseci, a upravo su objavili novu pjesmu "Tebe tražim" koju možete poslušati na sljedećem linku:

Iza imena Bastion krije se Marko Purišić koji je u suradnji s prijateljem Markom Matijevićem Sekulom pokrenuo novi glazbeni projekt na koji publika sve više obraća pažnju.

Marko Purišić bio je prvi gitarist grupe Manntra, a s Markom Matijevićem Sekulom bio je i ko-autor nekih Manntrinih pjesama.

Suradnja izvan Manntre pokazala se kao pun pogodak unatoč činjenici da se radi o dva žanrovski nepovezana projekta.

Nakon pjesme "Dajem ti sad" Bastion nastavlja u sličnom tonu te predstavlja moćni singl "Tebe tražim" koji autorski potpisuju upravo Marko Purišić i Marko Matijević Sekul uz pomoć prijatelja Dine Josipovića. 

"Dio pjesme je napisan davno, ali je tek sada čitava pjesma ugledala svjetlo dana iz nekoliko razloga. Tematika je i dalje ljubav, ali detalje bih ipak zadržao za sebe. Svatko tko je imao sličnu situaciju u ljubavi prepoznat će se u pjesmi i shvatit će o čemu je riječ", istaknuo je autor teksta Marko Purišić.

 

Novi singl grupe Bastion slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/65394662

Sve informacije o grupi Bastion pratite na njihovom Facebooku i Instagramu

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »