Novosti

U prodaji "Jubilee Road", novi album Toma Odella!

Objavljeno:

U prodaji "Jubilee Road", novi album Toma Odella!

Tom Odell ima novi album "Jubilee Road". Riječ je o možda najiskrenijem i najosobnijem albumu u njegovoj karijeri:

"Album sam napisao u kući, u mirnoj ulici kuća u nizu u Istočnom Londonu. Stihovi su nadahnuti životom prijatelja koje sam upoznao dok sam tamo živio. Većinu pjesama sam snimio u dnevnoj sobi i kad se prisjetim, još mogu čuti zvuk televizijskih emisija koji dolaze kroz zidove susjednih vrata, djecu iz kuće preko puta koja igraju nogomet na ulici i zvuk koraka moje djevojke na drvenom podu iznad. Ne živim više tamo, život mi se promijenio, ali uvijek ću se sjećat tog vremena s nježnošću. Nadam se da ćete uživati slušati ovaj album onoliko koliko sam i ja stvarajući ga.", prisjetio se Odell.
Tako dok slušate "Jubilee Road", možete proživjeti prave životne drame o kojima Odell pjeva. Na pjesmi "Half As Good As You" pridružila mu se mlada talentirana glazbenica Alice Merton, poznata po hitu "No Roots".

Premda ima tek 27 godina, ovaj bi mu album mogao definirati karijeru. Multitalentirani umjetnik ima kontrolu nad svojom glazbom, i to ne samo u pisanju i pjevanju ili sviranju klavira, već i u produkciji. Odell je do sada prodao 1.8 milijuna albuma i deset milijuna singlova diljem svijeta.
Tom Odell 10. veljače sljedeće godine nastupa u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Popis pjesama "Jubilee Road" (Columbia Records/Menart)

1.       Jubilee Road
2.       If You Wanna Love Somebody

3.       Son Of An Only Child

4.       You’re Going To Break My Heart Tonight

5.       China Dolls

6.       Queen Of Diamonds

7.       Half As Good As You

8.       Go Tell Her Now

9.       Don’t Belong In Hollywood

10.     Wedding Day


Više o Tomu Odellu na www.tomodell.com

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »