Novosti

U prodaji novi album Palome Faith: "The Architect"!

Objavljeno:

U prodaji novi album Palome Faith: "The Architect"!


U prodaji je novi, četvrti studijski  album Palome Faith „The Architect"! Paloma Faith. Jedna od samo dvije britanske glazbenice čija su posljednja tri albuma dostigla dvostruku platinastu nakladu u Velikoj Britaniji, na novom je albumu surađivala s nekoliko autora, glazbenika, producenata. Među njima su: Sia, John Legend (duet „I´ll Be Gentle"), Jesse Shatkin, Rag´n´Bone Man...  Album otvara „Evolution", odnosno monolog glumca Samuela L. Jacksona, a na albumu je i politički komentar  novinara i aktiviste Owena Jonesa: "Politics of Hope" .

Ovo je Palomin  prvi album u tri godine, a u tom periodu joj se dogodila još jedna velika prmjena - rodila je svoje prvo dijete.  Kroz  15 pjesama na standardnom izdanju i deluxe izdanju kroz njih 19, protežu se  društvene i političke teme, ali i teme majčinstva , utjecaj tehnologije na osjećaje...Dotakla se Paloma i Donalda Trumpa, Brexita i izbjegličke krize („Warrior"),  . Sjajan pop album uključuje i nove hitove „Crybaby" „Guilty" !

˝„The Architect" je album o promatranju društva. Bila sam nepopustljiva u tome da neću pisati o ljubavi.  Željela sam pogledati izvan sebe. Govorim o politici iz perspektive običnog čovjeka, žene koja  promatra zašto ljudi pate. Svaka pjesma na albumu je o različitom segmentu društveno političkog svijeta  koji sam istraživala", poručuje Paloma, napominjući:  „Htjela sam napisati nešto modernije. Na prethodnim albumima sam bila više zabrinuta prošlošću, ali sada zbog majčinstva gledam naprijed jer želim promijeniti stvari zaibolju budućnost. To je brak starog i novog."


 'The Architect' popis pjesama:

1. Evolution ft. Samuel L. Jackson

2. The Architect

3. Guilty

4. Crybaby

5. I'll Be Gentle ft. John Legend

6. Politics of Hope ft. Owen Jones

7. Kings and Queens

8. Surrender

9. Warrior

10. Til I'm Done

11. Lost and Lonely

12. Still Around

13. Pawns ft. Baby N'Sola, Janelle Martin & Naomi Miller

14. WW3

15. Love Me As I Am

Deluxe verzija uključuje i bonus pjesme:

16. Power to the Peaceful

17. Tonight's Not the Only Night

18. My Body

19. Price of Fame

Hvala na objavi

Ugodan dan

Lp

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »