Novosti

U prodaji "Off The Wall" Michaela Jacksona!

Objavljeno:

Objavljeno je novo izdanje Jacksonovog "Off The Wall" albuma! Uz originalni album iz 1979. na CD-u, objavljen je i dokumentarac na DVD-u/Blu Ray-u: "Michael Jackson’s Journey from Motown to Off the Wall" kojeg je režirao Spike Lee. U zanimljivom pakiranju dolazi i kreda za pisanje/crtanje. Dokumentarac je prikazan na Sundance Festivalu u siječnju.

“Off The Wall” je snimljen kada je Jackson imao samo 20 godina. Prvi singl s tog albuma bio je "Don´t Stop ´Til You Get Enough" i donio je Jacksonu prvi Grammy te prvi #1 u SAD-u. Naravno nije izostao niti internacionalni uspjeh.

Posato je prvi solo glazbenik koji je s četiri singla objavljenih na istom albumu ("Rock With You", "Off The Wall", "She´s Out My Life") ušao u top 10 Billboardovih Hot 100. Album je bio toliko uspješan da je do 2014. godine osam puta dosegnuo platinastu nakladu, odnosno prodan je u više od 30 milijuna primjeraka. Album je producirao Quincy Jones, a koproducirao Michael Jackson.

Dokumentarac Michael Jackson’s Journey from Motown to Off the Wall, producirali su Spike Lee, John Branca i John McClain. Redatelj Spike Lee prikupio je bogatu arhivu, intervjue s obitelji i suvremenicima (Pharrell Williams, The Weeknd, Joe Jackson, Marlon Jaackson....).Uz to i pomoć Jacksonovih riječi te slika, stvorio je kronološki put Kralja Popa počevši od njegovog odrastanja.

Popis pjesama:

“Don’t Stop ‘Til You Get Enough”

“Rock With You”

“Workin’ Day and Night”

“Get on the Floor”

“Off the Wall”

“Girlfriend”

“She’s Out of My Life”

“I Can’t Help It”

“ It’s the Falling in Love”

“Burn This Disco Out”.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »