Novosti

Upoznajte Ivanu Majcan

Objavljeno:

Upoznajte Ivanu Majcan

Ivana Majcan novo je ime na domaćoj glazbenoj sceni. Da će glazba biti njezin životni put dala je naslutiti još kao dijete pjevajući na lokalnim dječjim festivalima “Mali Veliki mikrofon” te “Do, Re, Mi”. Godine truda i upornosti, veliki talent, podrška njezinih najbližih, te gostovanja na manjim i većim festivalima, urodili su plodom te ova mlada kantautorica napokon službeno predstavlja svoj prvi singl.

Za pjesmu „Ljubav se dogodi“ snimljen je i video spot u režiji Josipa Šušteršića iz Umaga, a u spotu se kao jedan od glavnih glumaca pojavljuje Dražen Turina poznatiji kao Šajeta u ulozi Kupida.

Spot je sniman u "najmanjem gradu na svijetu" - Humu u Istri, a pogledati ga možete na sljedećem linku

Tekst i glazbu napisao je Toni Pernić, a za aranžman pjesme zaslužan je Mauro Giorgi.

 Ovo je prva pjesma s kojom Ivana, pod etiketom Menarta, kreće u osvajanje glazbenih top ljestvica, a da je na pravom putu, govore i prve reakcije publike.

 „Kad mi je autor pjesme Toni ponudio pjesmu jako mi se dopala. Stil i tekst pjesme su mi jako odgovarali i tako sam odlučila da ju želim snimiti. Jedva sam čekala dan kada će sve biti gotovo i spremno za slušanje i gledanje :)

U video spotu se kao glavni glumac pojavljuje Dražen Turina poznatiji kao Šajeta koji se rado odazvao mom pozivu da baš on glumi Kupida. Spot je zabavan i cijela stvar zapravo ima jednu lijepu priču i poruku..“ – rekla je Ivana Majcan

 

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »