Novosti

Vanillaz nakon Koreje na Ultra Europe u Splitu!

Objavljeno:

Vanillaz nakon Koreje na Ultra Europe u Splitu!

Duo Vanillaz će biti prvi hrvatski izvođači koji će 6. srpnja nastupiti na glavnoj pozornici Ultre  u Splitu, a za fanove su pripremili kažu, hrpu nove mjuze, ali i još neobjavljenih pjesama. Tako će na repertoaru biti i aktualni singl Remember koji na YouTubeu ima više od 640 tisuća pregleda.

Nedavno su također bili prvi hrvatski izvođači koji su nastupili na Ultri  u Koreji i to pred 100 000 ljudi, a imali su se priliku i družiti s poznatim DJ-ima: Davidom Guettom, Steveom Angellom iz Swedish House Mafia, Fedde le Grandom i Zeddom:

„Koreja je bila prekrasno iskustvo. Nastup na Ultra Korea je bio izvrstan i jako smo sretni kako je sve prošlo. Veselimo se našem sljedećem nastupu u Aziji“.

Što se Davida Guette tiče, on njihovu glazbu pušta već godinama, a Vanillazi su mu ovom prilikom dali i nove pjesme među kojima je i novi singl koji objavljuju uskoro!

Uz nastup i druženje s DJ-ima, Marko Bucić i Miha Pajk su slobodno vrijeme proveli i na ulicama Seula, sreli fanove i probali lokalne specijalitete.

„Hrana je bila super, ali Miha se bojao jesti bilo što od ovih vragolija, dok sam ja uživao“!

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »