Novosti

Voland le Mat „Nova pjesma Nigredo se naslanja i prirodno nadovezuje na prethodni singl“

Objavljeno:

Voland le Mat  „Nova pjesma Nigredo se naslanja i prirodno nadovezuje na prethodni singl“

Foto: Marko Šolić

Godinu dana od izlaska posljednjeg singla „Nije fer“, Voland Le Mat predstavlja novu pjesmu „Nigredo“. Prema riječima Momira Oljače, autora glazbe, teksta i aranžmana, Nigredo se naslanja i prirodno nadovezuje na prethodni singl „Nije fer“.

Pjesmu „Nigredo“ poslušajte na sljedećem linku

 Te su dvije pjesme toliko intimno povezane da se može govoriti i o jednoj pjesmi u dva dijela ili o svojevrsnoj duologiji.  Što se tiče imena, Nigredo bi bilo najjednostavnije prevesti kao 'tamna noć duše'.

„Ruku na srce, ova me je pjesma zaista izmučila kao nijedna dosad. Često kažem da je iz muke začeta i u muci se porađala. Također mislim da ne pretjerujem kada kažem da sam, u produkcijskom smislu, ovoj pjesmi dao svoj trenutni maksimum. Stvarno je iscijedila sve iz mene.“ – pjesmu je opisao Voland le Mat

„Svakako želim zahvaliti krasnim Augustama, Gordani Marković i Ivani Lulić, koje su pjesmu uljepšale svojim glasovima, zatim svom dugogodišnjem prijatelju i suradniku Ivanu Arnoldu na sjajnim klavirskim dionicama, te naravno svom koproducentu Anti Prginu Surki koji je odsvirao bubanj, miksao i masterirao snimku te strpljivo podnosio moja perfekcionistička cjepidlačenja.“ – zaključio je Voland le Mat

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »