Novosti

Vrući duet, hladni kokteli i lambada - Žanamari i Joshua Macks nam donose ljetni hit Pina Colada

Objavljeno:

Vrući duet, hladni kokteli i lambada  - Žanamari i Joshua Macks nam donose ljetni hit Pina Colada

Savršen plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva recept su za pravi ljetni hit koji nam dolazi iz radionice Žanamari i Joshue Macksa. Ovaj kantautorski par u posljednje vrijeme žari i pali svojim zajedničkim akustičnim koncertima što je napokon rezultiralo i duetom kojeg njihovi fanovi na društvenim mrežama traže već duže vrijeme.

 Zajedno su snimili i video spot kojeg pogledajte na sljedećem linku:

 

"Spot je kao i pjesma ležeran, a u kadrovima se točno vidi da smo se dobro zabavljali i da nam je vrijeme za par koktela! A Joshua, s akustičnom gitarom u rukama oličenje je dalmatinskog galeba. Neprocjenjivo! Ubit će me kad ovo pročita" komentirala je Žanamari spot, kojeg su ona i Joshua zajedno režirali.

"Iako sam u nekim scenama trebala biti mirna, jednostavno nisam mogla prestati plesati! Ova stvar je prezarazna - obožavam ju! Glazbu i većinu teksta je ovaj put radio Joshua, ja sam napisala samo svoj dio koji se nastavio na njegovu priču.”

Joshua nam je odao otkud je dobio inspiraciju: “Glazba je nastala sasvim slučajno u suradnji s američkim producentima, a tekst sam napisao u 4 ujutro nakon svirke i otpjevao ga Žani uz jutarnju kavu - oduševila se!”

 

Žanamari pratite na njezinom facebooku

 

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »