Brisani prostor LP - Rundek & Ekipa

Rundek & Ekipa

Brisani prostor LP

Rundek & Ekipa

O albumu

„Brisani prostor" Rundeka & Ekipe na bijelom LP-u!


„Brisani prostor" Rundeka & Ekipe je na LP-u i to bijelom! Album je krajem prošle godine objavljen na CD-u i digitalnim servisima kao dvostruki EP.

Obožavateljima koji su prednaručili album, Darko Rundek je već potpisao kupljene primjerke ploče! No s obzirom na veliki interes za potpisanom pločom i nakon isteka datuma za prednarudžbe, u Menart multimedijalnoj knjižari je dostupan još ograničeni broj potpisanih primjeraka ovog dugoiščekivanog LP-a!

„Brisani prostor" je prvi album poslije Haustora na kojem se pojavljuju kompozicije i tekstovi drugog autora, Roka Crnića (Porto Morto).

Rundek & Ekipa su dvije godine improvizirali, pisali, snimali i miksali ovo hvaljeno izdanje koje je proizašlo iz sretnog susreta Darka Rundeka i grupe glazbenika okupljenih povodom obljetničke turneje Apocalypso NOW 2017., koja je dobila ime Ekipa. Prvo njihovo diskografsko izdanje je album međimurskih pjesama MURA MURA (Menart) s pjevačicom Andrejom Košavić Kurelec i pojačanjem iz Cinkuša.

Svaki od dva EP-a, odnosno strana ploče, uključuje po pet snažnih pjesama. „Brisani prostor" su mnogi proglasili jednim od najboljih albuma prošle godine. U kategorijama za novinarsku nagradu Rock&Off, pjesma "Mila" je bila nominirana za najbolju pjesmu godine, album „Brisani prostor" za najbolji album,  Rundek & Ekipa za Iskonovu nagradu publike. Rundek & Ekipa su također bili nominirani za Večernjakovu ružu u kategoriji za najboljeg glazbenika. Album je bio nominiran za glazbenu nagradu Porin u kategoriji za album godine i najbolji album alternativne glazbe.

Mila spot

https://www.youtube.com/watch?v=kdIzp1fBOpc

Voljeti stvarno spot

https://www.youtube.com/watch?v=dtY9iVQXKqc

Tko su svi ti ljudi spot

https://www.youtube.com/watch?v=tT3huNGbZfU

Unutarnji glas spot

https://www.youtube.com/watch?v=tqR3HHSzDWQ

 

Popis pjesama:

A strana:

EP 1- DO

Zovu te

Ko duh

Tko su svi ti ljudi

Mila

Voljeti stvarno

B strana:

EP 2 - OD

Sex epilog

Novčić za sreću

New world

Biljka raste

Unutarnji glas

Album „Brisani prostor" možete slušati na digitalnim servisima:

Rundek & Ekipa

Brisan prostor EP1 – Do : https://backl.ink/143543499
Brisan prostor EP2 – Od: https://backl.ink/143543504

Popis pjesama

 • 1.Zovu te
 • 2.Ko duh
 • 3.Tko su svi ti ljudi
 • 4.Mila
 • 5.Voljeti stvarno
 • 6.Sex epilog
 • 7.Novčić za sreću
 • 8.New world
 • 9.Biljka raste
 • 10.Unutarnji glas

O izvođaču

Rundek & Ekipa je grupa glazbenika okupljena povodom obljetničke turneje Apocalypso NOW 2017. Prvo njihovo diskografsko izdanje je album međimurskih pjesama "MURA MURA" (Menart) s pjevačicom Andrejom Košavić Kurelec i pojačanjem iz Cinkuša,

Izdavač: Menart Datum izdavanja 23.09.2021.
 • Newsletter

 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »