Događanja

Sinovi ravnice pozivaju na promociju

Objavljeno:

Sinovi ravnice pozivaju na promociju

Sinovi ravnice

+ večeras, 11.11. od 19 sati, Narodni radio, Glazbeni show Dalibora Petka, preslušavanje albuma „Ljubavnici“+

+ promocija albuma subota 14.11. u 12 sati, Nova Ploča, Bogovićeva 5 +

Večeras od 19 sati na Narodnom radiju u Glazbenom showu Dalibora Petka zajedno sa Sinovima ravnice premijerno preslušajte njihov novi album „Ljubavnici“.

Na albumu „Ljubavnici“ nalazi se 14 pjesama od kojih je već nekoliko dobro znano;

Naslovna pjesma albuma koju su snimili s Colonijom na Youtubeu broji gotovo 2 i pol milijuna pregleda i jedna je od njihovih omiljenih. Pjesme koje će se također naći na albumu, već su svima dobro znane; u pjesmi „Opatice“, Sinovi ravnice spojili su neobičan spoj moćnog zvuka saksofona i melodične tambure a u pjesmi im se pridružio Goran Navojec.

Pjesme „Žena boginja“, „Nisam loš“, „Robija“, „Nesrećo“, „Dođi u Vinkovce“ također su izvrsno  prihvaćene od publike, a na cijelom albumu radio je već provjereni dvojac; Valerija i Boris Đurđević.

Pozivamo vas da nam se ove subote 14.11. u 12 sati pridružite u Novoj Ploči, Bogovićeva 5 kada će Sinovi ravnice predstaviti svoj novi album „Ljubavnici“.

Sinove Ravnice pratite na njihovoj službenoj stranici http://www.sinoviravnice.com/ i Facebooku.

 

 

 

 

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »