Novosti

2CELLOS i grupa Fluentes dobitnici Porina 2018.!

Objavljeno:

2CELLOS i grupa Fluentes dobitnici Porina 2018.!

Svoje oduševljenje dečki iz benda nisu krili i s velikim su ponosom u ruke uzeli svoj prvi Porin jer su upravo oni izabrani za novog izvođača godine!

„Dragi ljudi, ne postoje riječi kojima možemo opisati ovo naše stanje. Četiri dana smijeha, druženja, snijega, potresa, Splita, glazbe i na koncu potpuno neočekivano i ludo - imamo kipić Porina u rukama za najboljeg "novog" izvođača. U svemu tome OOOOOgromna količina vaše ljubavi, podrške, zanosa i radosti. Sva ta podrška, ogromna pozitivna energija i vibra nas je potpuno šokirala i preplavila nas. Hvala vam svima. Živjeli!!“- objavili su dečki na svom Facebook profilu i zahvalili se svima na podršci.

 Uz njih, još jedan Menartov izvođač dobitnik je ove Glazbene nagrade, a to su 2CELLOS za najbolji video broj za pjesmu ‘Game of Thrones’, koji je režirao Darko Drinovac. Uz predivnu glazbu, spotom dominiraju i vizure Dubrovnika koje oduzimaju dah.

 „Spot smo snimali u prekrasnom Dubrovniku, na mjestima gdje je snimana Igra prijestolja. Drago nam je što kroz spotove imamo priliku prikazati cijelom svijetu ljepote Lijepe naše, ovog puta ljepotu Dubrovnika za koji smo posebno vezani i zbog Lukine obitelji.”, poručio je Stjepan Hauser prilikom izlaska spota.

 

Upravo u vrijeme održavanja Porina, 2CELLOS imali su koncert u rasprodanoj zagrebačkoj Areni kojim su nastavili svoju svjetsku turneju na kojoj promoviraju aktualni album “Score”.

Čestitamo svim dobitnicima!

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »