Novosti

2CELLOS objavili novi spot za temu iz "Game of Thrones"

Objavljeno:

2CELLOS objavili novi spot za temu iz "Game of Thrones"

2CELLOS su danas objavili „Game of Thrones” (tema iz hit serijala “Igra prijestolja”), prvi singl  s nadolazećeg albuma „Score“. Pjesmu prati i upravo objavljen, sjajan spot u režiji Darka Drinovca. Uz predivnu glazbu 2CELLOS, spotom dominiraju i vizure Dubrovnika koje oduzimaju dah.

https://www.youtube.com/watch?v=DcFpvolRN3w

„Spot smo snimali u prekrasnom Dubrovniku, na mjestima gdje je snimana Igra prijestolja. Drago nam je što kroz spotove imamo priliku prikazati cijelom svijetu ljepote Lijepe naše, ovog puta ljepotu Dubrovnika za koji smo posebno vezani i zbog Lukine obitelji.”, poručuje Stjepan Hauser.

Osim što su 2CELLOS veliki fanovi poznatog serijala, ovim su spotom ujedno najavili i izlazak novog albuma „Score“ (Portrait/Sony Music Masterworks)! Album izalzi 17. ožujka, a uključuje 14 tema iz poznatih filmskih hitova. Snimili su ga s Londonskim simfonijskim orkestrom:

“Uvijek nam je bila velika želja svirati filmsku glazbu i tko bi rekao da ćemo jednog dana snimiti cijeli album uz najbolji orkestar na svijetu! Obožavamo filmsku glazbu, a na albumu predstavljamo neka od nama najdražih djela i nama omiljene filmske skladatelje.”, poručuju Luka i Stjepan.”

Na albumu “Score”, 2CELLOS se predstavljaju s novim zvukom i stilom, svirajući najpopularnije melodije ikad napisane za klasike i suvremene filmove te televiziju. Album će pratiti i svjetska turneja koja počinje u srpnju 2017.

Luka i Stjepan ovoga puta više istražuju tradicionalni svijet zvuka.  A u tom istraživanju, kao zvučna pozadina, pridružio im se ovoga puta Londonski simfonijski orkestar (London Symphony Orchestra), predvođen dirigentom i aranžerom Robinom Smithom. Luka i Stjepan potpisuju produkciju zajedno s Nickom Patrickom (Elvis Presley/Royal Philharmonic Orchestra, Russell Watson, Il Divo, Plácido Domingo).

Uz temu iz Igri Prijestolja, album uključuje skladbe iz poznatih filmova, primjerice: “My Heart Will Go On” iz Titanica,  “For the Love of a Princess” iz Hrabrog srca, “May It Be” iz Gospodara prstenova,  “Now We Are Free” iz Gladijatora, “Moon River” iz Doručak kod Tiffanyja. 

Popis pjesama:

 1. Game of Thrones Medley (Game of Thrones)
 2. May it Be (Lord of the Rings)
 3. For the Love of a Princess (Braveheart)
 4. Love Story (Love Story)
 5. Cinema Paradiso (Cinema Paradiso)
 6. Moon River (Breakfast at Tiffany’s)
 7. Love Theme from The Godfather (The Godfather)
 8. My Heart Will Go On (Titanic)
 9. Rain Man Theme (Rain Man)
 10. Cavatina (Deer Hunter)
 11. Malena (Malena)
 12. Schindler’s List Main Theme (Schindler’s List)
 13. Titles from Chariots of Fire (Chariots of Fire)
 14. Now We are Free                         (Gladiator)

Pratite 2CELLOS i na:

http://www.2cellos.com/

https://www.youtube.com/user/2CELLOSlive

https://www.facebook.com/2cellos

http://open.spotify.com/artist/6Fi8CHfO8WGtu3yO8c2Mc4

https://twitter.com/2cellos

https://instagram.com/2cellosofficial/

 

 

 

 • Newsletter

 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »