Novosti

Boa - „Stup od soli“ live in Tvornica

Objavljeno:

Boa - „Stup od soli“ live in Tvornica

U prepunoj Tvornici kulture u Zagrebu 25.3. 2017. godine,  grupa Boa je održala slavljenički koncert povodom 35 godina svog rada i  izdavanja  prva dva legendarna albuma koji su objavljeni 1982 godine.

Zahvaljujući kompaniji Croatel, koncert je i snimljen i audio i video s 14 kamera koje su bile postavljene po cijeloj Tvornici, a cijeli je koncert snimljen u 4K UHD rezoluciji. Cijeli koncert bit će objavljen sredinom 10. mjeseca, a posebnost ovog izdanja je ta što će koncert biti objavljen i na Blu-rayu te će kao takav postati prvi domaći koncert ikad objavljen u tom izdanju.

Jedan od vrhunaca koncerta je bila svakako izvedba na drugi bis poznatog hita grupe „Stup od soli“ pa je stoga ta pjesma i prvi službeni spot koji  predstavljamo, a možete ga pogledati na sljedećem linku

Boa u sastavu Petra Oreč - vokal, Dražen Sholtz – bubnjevi,  Ivan Čačić - klavijature, Zvonimir Bučević Buć - bas, Slavko Remenarić - gitara i Mladen Puljiz – vokal, te su večeri podigli atmosferu do usijanja  i vratili publiku u prošlost  te oživjeli slavne trenutke svoje bogate karijere.


Petra je svojom izvedbom svih pjesama  pokazala svoju izvrsnost i veliki talent te je u suradnji s publikom iznijela ovu nezaboravnu snimku.

„Posebno smo ponosni na ovo izdanje i zahvaljujemo se Croatelu koji su svojom vrhunskom tehnologijom omogućili ovakav snimak koji po prvi put u Hrvatskoj izlazi u 4K UHD formatu. Petra Oreč je dizajnirala i cijeli omot live izdanja i Blue raya i jedva ga čekamo predstaviti fanovima.“ – rekli su članovi benda

Grupu BOA pratite i na službenoj Facebook stranici!

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »