Novosti

Endi snimio deset spotova za svih deset pjesama s albuma

Objavljeno:

Endi snimio deset spotova za svih deset pjesama s albuma

Svoj deseti videospot za pjesmu "Daj je meni" koja se nalazi na njegovom albumu prvijencu "Da se mene pita", Endi je snimio u svemirskoj kapsuli u najboljem europskom hostelu Subspace.

'U spot ulazim kao Endi iz sadašnjosti, a onda se pretvaram u mladića iz budućnosti! Ovo je bilo najcool snimanje do sada, neopisiv je doživljaj snimati spot u futurističkim uvjetima, a super smo se zabavili i u tim svemirskim transformacijama. Želio sam svojim fanovima za jubilarni deseti spot pokloniti nešto sasvim neočekivano! U spotu mi se pridružuje i predivna Lora, moja djevojka iz budućnosti - upravo od nje kroz pjesmu i ples tražim tu ljubav, a kakva je ljubav u budućnosti - najbolje da provjerite u novom spotu!' - rekao je Endi

 Redatelj, snimatelj i montažer spota je Dario Lepoglavec, a možete ga pogledati na linku:

 Tekst za pjesmu "Daj je meni" je pisala Andrea Čubrić, glazbu Andrea Čubrić/Bojan Šalamon Shalla i Zdeslav Klarić, a za produkciju su zaslužni Bojan Šalamon Shalla i Zdeslav Klarić. 

Endi je inače uspješan student suvremenoga plesa na Akademiji dramske umjetnosti, Ambasador je čitanja među mladima, a na nedavno se pojavio kao voditelj u drugoj sezoni Joomboos Videostara, te u ulozi simpatičnog Koka u novim epizodama hit serije 'Isti san'.

Endija možete pratiti na društvenim mrežama:

www.instagram.com/endischrotter

www.facebook.com/Endi.MBI

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »