Novosti

Fluentes „Idemo tamo gdje se sreća dijeli To je sve što smo od života htjeli…“

Objavljeno:

Posljednji singl grupe Fluentes  „Pođi na put“, koji su otpjevali s Jelenom Radan naišla je na veliko odobravanje publike i radijskih urednika te je postala svojevrsna himna svih onih koji su odlučili napustiti svoju domovinu.

 S proljetnim danima, Fluentes su se pomalo odmakli od teških tema koje nas okružuju, te predstavili vedru i ljubavnu pjesmu „Obećanje“.

Glazbu i tekst napisao je Goran Bošković, a za aranžman pjesme bili su zaduženi Željko Nikolin, Matija Nikolin, Andrej Car, Kruno Štrk i Goran Bošković. Pjesma je snimana u studiju Željka Nikolina u Osijeku.

 Za „Obećanje“ je ujedno snimljen i video spot u režiji Andreja Cara kojeg možete pogledati na sljedećem linku:

Galerija fotografija

U spotu glume mladi i perspektivni glumci Petra Cicvarić i Nikola Kerkez.

 

 „Nakon eksperimenta s "Pođi na put" odvažili smo se uhvatiti u koštac s puno većim zalogajem: sladoledom, sendvičima, jagodama i naravno rajčicama :)
Nešto je ušlo u spot, nešto ne... no ono što je sigurno ušlo u spot, to je dvoje mladih ljudi, glumaca, posebnih i nevjerojatnih umjetnika koji su svojim srcem i svojom dušom donijeli sve ono što se čak nismo ni usudili zamisliti: Ljubav, beskrajnu i bezgraničnu, bezuvjetnu i slobodnu, bezbrižnu i vječnu - u svakom kadru pokazali su ono što svakome od nas, svakom čovjeku na svijetu želimo - jedan dan bez straha, brige, ljudske gluposti i nemilosrdnosti, jedan dan pun ljubavi, radosti, sreće i smijeha.
Petra i Nikola - svaka vam čast, hvala vam na ludom druženju i na svemu što ste bezuvjetno svojim radom unijeli u ovaj projekt.“ –
rekao je Goran Bošković iz grupe Fluentes

 Sve o ovom slavonskom bendu pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici.

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »