Novosti

Ivan Zak predstavlja snažnu baladu „Ne pitaš za mene“

Objavljeno:

Ivan Zak predstavlja snažnu baladu „Ne pitaš za mene“

Jedna od pjesama koja je obilježila proteklo ljeto, zasigurno je pjesma „Pretjerujem“ Ivana Zaka. Zarazni ritam ove pjesme fanovi su odlično prihvatili što pokazuju i brojke; na Youtubeu je spot pregledan više od 5 milijuna puta, što ga svrstava u jedan od najgledanijih ovog ljeta!

 No dolaskom hladnijih dana, Ivan je odlučio zagrijati svoje obožavatelje nježnom baladom „Ne pitaš za mene“, koja zavodi na prvu, a za koju je istovremeno snimio i spot.

Ova snažna pjesma prožeta dubokim emocijama, govori o muškarcu koji se teško nosi s prekidom ljubavne veze. Violinama obogaćena melodija zasigurno će očarati mnoge te nastaviti uspješnim putem svojih prethodnica. U produkcijski izuzetno kvalitetnom spotu, Ivan je uz dojmljive violinistice ugostio i profesionalne plesače, što je ovoj prekrasnoj baladi dalo poseban štih.

 Kako je Ivan svoj urođeni šarm i duboku emociju prenio na ekran, pogledajte u video spotu na sljedećem linku

Za ovu pjesmu, aranžmanski pomalo drugačiju od drugih, Ivan kaže:


„Pjesma "Ne pitaš za mene"  razlikuje se od moja prethodna tri, četiri singla. Iako nosi moj prepoznatljiv potpis, dodatno je obogaćena zvukom violina. Što se tiče samog spota, izuzetno mi je drago što sam ponovo radio s ekipom koja vodi računa o svakom detalju i što ni ovaj spot kvalitetom ne odudara od prethodnog. Uostalom, moja publika to od mene i očekuje.“

 Kao i za sve svoje prethodne skladbe, tekst i glazbu, potpisuje sam Ivan Zak.

 Pjesma „Ne pitaš za mene“ osmi je singl s nedavno izdanog albuma „Usne varane“ za koji je Ivan, nakon samo mjesec dana po njegovom izlasku, dobio i vrijedno, diskografsko priznanje u obliku Srebrne ploče, što je izniman uspjeh u glazbenoj industriji.


Iako je ljetna koncertna turneja završila, Ivan je, tako reći, bez predaha nastavio s jesensko-zimskim nastupima diljem zemlje te planira i naredne mjesece provesti radno.

Više o nadolazećim Ivanovim koncertima pratite na njegovoj službenoj Facebook stranici.

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »