Novosti

Jasmin Stavros pjesmom „Jelena“ zatvara poglavlje zadnjeg studijskog albuma „Duga je noć“

Objavljeno:

Jasmin Stavros pjesmom „Jelena“ zatvara poglavlje zadnjeg studijskog albuma „Duga je noć“

Prije točno godinu dana, Jasmin Stavros je predstavio svoj studijski album „Duga je noć“ koji je s oduševljenjem dočekan od strane njegovih mnogobrojnih fanova. Gotovo 5 desetljeća, Jasmin  čvrsto stoji na domaćoj glazbenoj sceni, a bez njegovih pjesama prolazi rijetko koja zabava.

Pjesmom „Jelena“ koju danas predstavlja, Jasmin zatvara poglavlje zadnjeg studijskog albuma „Duga je noć“ i kreće u studio raditi na novim pjesmama koje će uskoro i predstaviti publici.

Za pjesmu „Jelena“  snimljen je i spot u režiji  Željka Petreša, a pogledati ga možete na sljedećem linku:

Glazbu pjesme „Jelena“ potpisuju Mario Mihaljević i Jasmin Stavros, tekst Mario Mihaljević, Jasmin Stavros i Luppo, dok aranžman dolazi iz radionice Maria Mikšića.

 

„Jelena je pjesma drugačijeg karaktera nego sve ostale koje sam snimio do sada. Priča je to o ljubavi i životu, jednostavno, jedna  intimna priča. Spot smo snimali u Tribunju u kulturnom centru, Vjerujem da će se pjesma naročito svidjeti ženskom dijelu publike jer su baš one jako dobro reagirale na nju na svim mojim koncertima.“ – rekao je Jasmin Stavros

U spotu su grupa Naranča i Tina Ković, a snimatelji su bili Boris Poljak i Zlatko Dizdar.

 

Jasmin Stavros je izvođač kojeg vole sve generacije, a sljedeći koncert najavljen je u

Sloveniji i to 15. 12. u Kranju.

 

Jasmin će Splićane uvesti u novu 2019. godinu na splitskoj rivi gdje će brojne goste zabavljati do ranih jutarnjih sati.

 

Cijeli album „Duga je noć“  Jasmina Stavrosa slušajte i na Deezeru

 

http://www.deezer.com/hr/album/51689432

 

Jasmina Stavrosa i sve novosti oko koncerata možete pratiti na njegovom Facebooku

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »