Novosti

Manntra “Novi singl je pitak kao voda, a glasan kao oluja!"

Objavljeno:

Manntra “Novi singl je pitak kao voda, a glasan kao oluja!"

Umaški četveročlani bend Manntra nastao je kao vizija trojice prijatelja 2011. godine, kada su se okupili Marko M. (Vokal i gitara), Zoltan L. (Bas) i Andrea K. (Bubnjevi).

Publici su se predstavili s pjesmom Kiša kojom su najavili svoj prvi studijski album Horizont. Iako je bend omogućio besplatan download na službenoj stranici Manntre, album je u rekordnom roku bio rasprodan u fizičkom izdanju što im je dalo do znanja da su na pravom putu.

Shvatili su da unatoč sve modernijim pravcima u glazbi, okruženje i glazbena povijest područja na kojem se nalazimo imaju snažan utjecaj na ljude, tako da su odlučili stvoriti spoj moderne elektronske glazbe, jednostavnog i surovog rocka, povjesnih folk i etno elemenata. Tako je nastao njihov zvuk kojeg su jednostavno nazvali „Balkanski Rock“.

 Prva pjesma kojom najavljuju novi album je Meridian.

„Meridian je priča o ljubavi , rastanku ljubavnika i pronalaženju novih pustolovina. Meridian je glasan kao oluja i pitak kao voda." – o pjesmi je rekao Marko iz Manntre

Za Meridian je snimljen i video spot kojeg su radili u suradnji s ekipom iz  iCode Team-a iz Beograda, a pogledati ga možete na sljedećem linku

https://www.youtube.com/watch?v=hJSD7FODS5c&feature=youtu.be  

Pjesmu je producirao Marko Matijević Sekul u Beton Studiju Zagreb.

Da je njihova glazba cijenjena i izvan granica, govori i nedavno potvrđen koncert u ST.Petersburgu kada će nastupiti u Opera Concert Clubu na Metalnation Fest 2016!

Manntru pratite na njihovom facebooku i na službenoj stranici www.manntra.hr

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »