Novosti

Neobična suradnja na novom Sassjinom albumu „No problemo“ - Savana feat. Darko Rundek

Objavljeno:

Neobična suradnja na novom Sassjinom albumu „No problemo“ - Savana feat. Darko Rundek

Foto: Jasmin Jatić

Jedna neobična i jako zanimljiva glazbena suradnja krije se na novom Sassjinom albumu „No problemo“. Radi se o pjesmi „Savana“ koju je Sassja snimila s Darkom Rundekom.

„Obožavam pjesmu koju smo napravili, ali mi je od ove suradnje najdraže što sam upoznala takvog čovjeka i družila se s njim. Zaista je odlično za svijet da postoje ljudi kao Darko i jako je inspirirajuće i smirujuće bilo svako snimanje i druženje.  Imala sam tremu kada smo pripremali pjesmu koju ćemo mu poslati jer sam htjela napraviti svoj stil i zvuk, ali i da Rundek može biti potpuno svoj u tome. Sretna sam da je osjetio to i da smo svi zajedno napravili ovakvu stvar.“ - rekla je Sassja koja je izuzetno ponosna na suradnju s legendarnim glazbenikom.

Za pjesmu „Savana“ su snimili i spot na Braču u režiji Jasmina Jatića, na teritoriju udruge „Zemlja Za Nas“  u vrlo kreativnoj atmosferi,  a pogledati ga možete na sljedećem linku:

„Ovo je prvi put da s nekim ravnopravno surađujem na pisanju teksta za pjesmu. Rok je predložio skicu aranžmana, a Sassja svoju priču.  Osjetio sam da je pjesmi potreban objektivni odmak, neka globalna perspektiva, a istovremeno i lokalni miris u melodiji. To nas je odvelo u Savanu. Dosvirao sam riff i melodiju na električnoj gitari i sintu, ostali su elementi pošli u susret i eto te pjesme“ – rekao je Darko Rundek koji vjeruje da će ovaj internacionalni poduhvat pronaći svoju publiku u sve tri zemlje, a i šire.

Glazbeni producent pjesme „Savana“  kao i većeg dijela pjesama na Sassjinom  albumu „No problemo“ je Rok Kovač – Kantriman koji je dao i svoj osvrt na ovu suradnju:

„Cijeli proces stvaranja pjesme bio je nezaboravan, pogotovo jer je Darko čovjek koji rado dijeli svoja iskustva i s kojim možeš razgovarati o bilo čemu te ima muzičku svježinu kakvu rijetko tko ima.“

 

***

Energična tuzlanska reperica priprema se za koncertnu promociju svog novog albuma „No problemo“ koji će se održati  9. ožujka u Vintage Industrial Baru.

Ulaznice za koncert su u prodaji i cijena im je 40 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta iznosit će 50 kuna

 

Novi singl Savana slušajte i na Deezeru

https://www.deezer.com/en/album/49718882

Sassju pratite na društvenim mrežama: Facebook; Twitter; Instagram

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »