Novosti

Nikola Marjanović predstavlja: „Gloria“ – pjesma koja puca od energije, iskrenosti, snage, emocija i čudnovatosti

Objavljeno:

Nikola Marjanović predstavlja:  „Gloria“ – pjesma koja puca od energije, iskrenosti, snage, emocija i čudnovatosti

„Konačno opet imam pjesmu u koju svi vjeruju i koja puca od energije, iskrenosti, snage, emocija i čudnovatosti.  Pjesma ima onu "dubinsku" kvalitetu koja zahtijeva višestruko slušanje, no jednom kad vas zarazi zaljubite se u nju i svakim sljedećim slušanjem volite je sve više. Ovdje nema ničeg instantnog niti jeftinog, nema lakih ni brzih rješenja, a na takvim se pjesmama gradi dugotrajna i vjerna publika.  Jako sam sretan!“, rekao je Nikola.

Autorstvo glazbe i teksta za „Gloriju“ potpisuje Dino Osmanagić, dok je originalan spot koji vas odvodi u svijet mašte djelo Denisa Mujadžića Denykena, poznatog glazbenog producenta zaduženog i za aranžman te glazbenu produkciju ove pjesme.

Spot kakav se rijetko viđa u domaćoj glazbenoj produkciji pogledajte ovdje:

„Od onog prvog trenutka kada mi je Dino odsvirao „Gloriju“ na akustičnoj gitari imao sam osjećaj da osim vrlo kvalitetne pjesme u svojim rukama imam i vrhunski scenarij za spot. Stoga sam želio imati kreativnu kontrolu nad zvukom i slikom - Denyken Sound & Vision, kako ja to već zovem. I evo me tu, godinu dana kasnije predajem svima plod svoje imaginacije, manifest ili pokušaj da svijet učinim boljim mjestom, a ako ništa barem malo zabavnijim“, ispričao je autor spota Denis Mujadžić Denyken.

Da je "Gloria" pjesma koja će promijeniti glazbenu pop scenu, vjeruje i glavni urednik portala Ravno do dna, Zoran Stajčić, koji je u svom osvrtu pjesmu opisao na ovaj način:

Svijet domaće pop glazbe morat će kleknuti i nakloniti se pjesmi 'Gloria'. Ništa drugo mu ne preostaje, jer taj nivo nikad nije ni okusio.“

Cijeli osvrt možete pročitati na ovom linku:

http://www.ravnododna.com/gloria-pjesma-nakon-koje-nista-vise-nece-biti-isto-na-domacoj-pop-sceni/# 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »