Novosti

Kralj domaće zabave, Jasmin Stavros otpjevao novu vinsku himnu

Objavljeno:

Kralj domaće zabave, Jasmin Stavros otpjevao novu vinsku himnu

Nova pjesma "Vino nek se toči" Jasmina Stavrosa siguran je nastavak njegovih prepoznatljivih hitova zbog kojih je i dobio nadimak „kralj domaće zabavne glazbe“.

Izvrsno raspoložen, promovirajući novu pjesmu, popularni Staki ovoga se puta nije ustručavao podijeliti svoja vinska iskustva s obožavateljima. Logično mu je, kaže, da baš on otpjeva ovakvu jednu vinsku himnu.

Za novu pjesmu snimljen je i video spot kojeg možete pogledati na sljedećem linku:

 

„Cijeli život sam pio isključivo vino, a zadnje četiri godine postim i nisam okusio ni kap alkohola pa sad sa sjetom gledam svoje prijatelje i suradnike kako uživaju u vinu. E, sad se Staki promijenio, postao sam misionarski pustinjak“ -  otkrio nam je popularni pjevač, a svojim obožavateljima savjetuje da uživaju u vinu, ali umjereno.

Njegova karijera i dalje je u punom zamahu. Osim što rasprodaje koncerte diljem Hrvatske i regije, te mjesecima unaprijed nema slobodnog termina vikendom, u svojim 60-tim godinama donio je i novu poslovnu odluku. Promijenio je diskografa i na promociji ove vinske pjesme pohvalio se novom izdavačkom kućom Menart.

U atraktivnom video spotu popularni pjevač predstavio je sve ljepote vinske ceste Jastrebarskog i okolice, a scene je dodatno začinio angažmanom dvoje seksipilnih glumaca - Ecije Ivušić i Stivena Razmilića.

 

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »