Novosti

Objavljen Ryan Adams "1989", album s obradama Taylor Swift!

Objavljeno:

Objavljen Ryan Adams "1989", album s obradama Taylor Swift!

Ryan Adams obradio je 13 pjesama s albuma popularne Taylor Swift, istog naziva "1989". Album je najprije objavio u digitalnom obliku, a danas je objavljen i u fizičkom obliku. Album će u Hrvatskoj biti u prodaji od sljedećeg tjedna. Dugoiščekivani album oduševio je fanove i kritiku već objavom singla “Bad Blood”

Ryan Adams je producirao album “1989”, a prvu vijest  vezana uz ovo izdanje, Adams je objavio na svom Instagram profilu: "Taylor Swift 1989 full album cover night 1. As played by the Smiths.”

Nakon toga je puštao samo male isječke budućeg albuma, gradeći nestrpljenje fanova i pratitelja. Nakon što ju je obavijestio da je završio snimanje pesme “Style”, i Taylor Swift mu je na Twitteru odgovorila da od uzbuđenja neće moći spavati:

"@TheRyanAdams<https://twitter.com/TheRyanAdams> Cool I'm not gonna be able to sleep tonight or ever again and I'm going to celebrate today every year as a holiday. I'M CALM”. Ryan Adams je dugogodišnji obožavatelj mlade američke pop country pjevačice.

Popis pjesama:

1.Welcome to New York

2.Blank Space

3.Style

4.Out of the Woods

5.All you Had to Do Was Stay

6.Shake it Off

7.I Wish I Could

8.Bad Blood

9.Wildest Dreams

10.How You Get the Girl

11.This Love

12.I Know Places

13.Clean

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »