Novosti

Potpuno novu, prekrasnu glazbenu priču Lucas priča u novoj pjesmi „Poljubi me“

Objavljeno:

Potpuno novu, prekrasnu glazbenu priču  Lucas priča u novoj pjesmi „Poljubi me“

Dubrovački kantautor Lukša Đuraš - LUCAS, predstavlja novu pjesmu "Poljubi me" koja će pronaći svoje mjesto na albumu prvijencu koji je u pripremi. Pjesma će se odlično nasloniti na ljubavnu tematiku prethodnih singlova i zaokružiti ljubavnu priču koju nam priča Lucas.

Lucas je do sada surađivao s mnogim stranim glazbenicima te tako stekao bogato glazbeno iskustvo i zrelost. U suradnji s glazbenim producentom Guidom Mineom, Lucas s pjesmom „Poljubi me“ započinje jednu potpuno novu, predivnu glazbenu priču.

Za pjesmu „Poljubi me“ paralelno je snimljen i video spot kojeg možete pogledati na sljedećem linku.

U samim počecima svoje glazbene karijere, Lucas je ostvario niz značajnih nastupa na festivalima, a pjesme "U tebe vjerujem" i "Priznaj mi", donijele su mu i prve nagrade kao priznanje za veliki trud, te odličan izvođački i skladateljski rad. 

Pjesmom "Nikada više"  koja odlično prolazi kod publike ispunjava još jednu glazbenu stranicu. Uslijedile su pjesme"Nakon ljubavi", i "Sve što osjećam" s kojom se Lucas predstavio na Šibenskom festivalu 2013.godine, a s pjesmom, "Zaljubljen" otišao je do samog finala festivala  Karlovačko RockOff 2015.godine.

 

Novu pjesmu Lucasa slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/60449332

 

Lucasa pratite na njegovom Facebooku

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »